Turecký Občianstvo

2018/11/17

Turkish CitizenshipKaždý rok, existuje mnoho cudzincov, ktoré sa vzťahujú na tureckej občianstvo. Ak chcete získať tureckej národnosti, existuje niekoľko požiadaviek, ktoré sú potrebné na to, aby si turecký občianstvo.

Spôsobov, ako získať a získať turecký občianstvo

1. Turecký občianstvo narodenia: jeden z rodičov musí mať tureckej národnosti, dieťa získa turecký občianstvo automaticky narodenia

2. Turecký občianstvo po narodení na základe rozhodnutia príslušného orgánu:
a) všeobecné aplikácie
Žiadatelia o tureckej občianstvo, sa:
- byť v plnoletosť a mať schopnosť konať podľa vlastného vnútroštátneho práva
- byť rezidentom v Turecku za 5 rokov bez prerušenia – jednoduchý spôsob, ako získať povolenie na pobyt v Turecku je vlastniť nehnuteľnosť v Turecku: vízum môže byť obnovený každý rok, ak si kúpiť a vlastniť nehnuteľnosti v Turecku. Ako to máte investície a ľahko môže dostať povolenie na pobyt pre vás a vašu rodinu.
- overiť odhodlanie, aby sa usadil v Turecku
- nie choroba tvoriace prekážku v súvislosti verejného zdravia
- byť schopný hovoriť turecké v dostatočnej úrovni
- mať výnosy alebo prácu na zabezpečenie finančných prostriedkov v Turecku
- byť dobrý morálny charakter
- mať žiadne akcie proti národnej alebo verejnej bezpečnosti,
Šance na získanie turecký občianstva sa môže zlepšiť, ak si dokázať, že môžete vytvoriť hodnotný príspevok k kultúre a spoločnosti v Turecku.

b) výnimočné aplikácie
Žiadateľom môže byť nárok na občianstvo v Turecku rozhodnutím Rady Ministrov. Musí zabezpečiť, že nemajú žiadne akcie tvoriace prekážku v súvislosti národnej bezpečnosti a verejného poriadku. Podmienky:
- cudzincov, ktoré majú brough priemyselného plánu, do Turecka alebo špeciálne služby v ekonomické, technologické, vedecké, spoločenské, umelecké, kultúrne alebo športové polia
- cudzincov, ktorých naturalizácie je potrebné
- ľudia akceptované ako prisťahovalcov

c) žiadosti o opätovné získanie turecký občianstvo
Tých ľudí, ktorí stratili svoje turecké občianstvo je možné znovu použiť na to, že je potrebné mať aspoň 3 roky pobytu v Turecku.

d) žiadosti o tureckej občianstvo manželstva
Tento spôsob je jeden z najjednoduchších spôsobov, ako sa dostať turecký občianstvo. Po 3 rokoch manželstva s turecký občan, cudzinec môže požiadať o občianstvo v Turecku s týmito požiadavkami – manželia musia žiť spolu, akcie, nemožno voči národnej alebo verejnej bezpečnosti alebo akékoľvek opatrenie, ktoré nie je vhodné na rodinné únie.

Vo všeobecnosti aplikácie a aplikácie pre turecké občianstvo v manželstve, po pár krokov, Ministerstvo Vnútra robí konečné rozhodnutie.

Tento text obsahuje kratšie informácie o procese získavania turecký občianstvo.