Stále Turecké Občianstva Sa Stala Jednoduchšie Pre Investorov

Stále Turecké Občianstva Sa Stala Jednoduchšie Pre Investorov

Stále Turecké Občianstva Sa Stala Jednoduchšie Pre Investorov



V rámci "Predpisy o Zmene Predpisov Týkajúcich Sa Aplikácia tureckej Občianstvo Zákon", ktorý je zverejnený vo vestníku vlády na 19.09.2018, minimálne nehnuteľností cenu, že cudzinci museli platiť za získanie občianstva bola znížená na $250-tisíc z $1 milión. Ministerstvo Vnútra uviedlo, že pre tých cudzincov, ktorí sa chcú dostať občianstvo nové špecializované úrady budú čoskoro byť otvorené a všetky potrebné procesy, ktorá bude ukončená najskôr.

S uverejnené nariadenie podpisuje Predseda Recep Tayyip Erdoğan, 20th ustanovení Nariadení Týkajúcich Sa Aplikácia tureckej Občianstvo, Práva, ktorý obsahuje predpisy o cudzincov stále "turecký Občianstvo výnimočne" sa zmenilo.

Požadované Dokumenty Pre Aplikáciu

Platný cestovný pas
- 4 pas-veľkosť fotografie
- Rodný list
- Povolenie na pobyt
- Lekárske potvrdenie preukazujúce ste v dobrom zdravotnom stave a fyzické zdravie
- Certifikácia turecký jazyk, schopnosť
- Ak je to vhodné, doklady preukazujúce vaše vzťahy so svojím manželom a deťmi (manželstvo preukaz, rodný list pre deti)
- Potvrdenie o pravidelnom príjme (napr. pracovné povolenie, penzión, príjmy z prenájmu)
- Dokument ukazuje, ako dlho ste žili v Turecku, ako aj všetky východy a príspevky do Turecka
- Ak je to vhodné, turecké kopírovanie ID a adresa príbuzných v Turecku

Ako Sa Prihlásiť

Po novom poriadku, predpokladané kapitálové aktíva s cieľom získať turecký Občianstvo bolo znížené na $500 tisíc z $1 milión. Tiež minimálne nehnuteľností cenu, že cudzinci, ktorí vlastnia nehnuteľnosti v Turecku a chcete získať občianstvo sa znížil na $250-tisíc z $1 milión.

Ďalšou podmienkou na získanie občianstva bol aspoň poskytnúť zamestnanie najmenej 100 ľudí, a to je tiež zmenená na 50 ľudí zo 100. Navyše, množstvo peňazí, ktoré cudzincov musel vkladov v bankách sa nachádza v Turecku bola znížená na $500 tisíc z 3 milióny dolárov.

Odhliadnuc od týchto rýchlo finančných spôsoby poskytované turecká vláda, existujú aj iné občianstvo typov;

Majetok a Pobytom: osoba, ktorá Je vlastníkom nehnuteľnosti v Turecku a žili v Turecku počas súvislého obdobia piatich rokov, ktoré sa môže použiť aj na získanie občianstva, ale aj počas 5 rokov musia mať zostal v Turecku najmenej 185 dní v každom roku. Minimálna hodnota nehnuteľnosti neplatí v tejto typ občianstvo.

Narodenia: najjednoduchší spôsob, ako sa narodil v rodine s turecký matky a otca, pretože občania sa narodil na jednej alebo oboch turecký rodičia majú právo získať občianstvo naraz. Okrem toho, ak rodičia nie sú úspešné v získavaní občianstva aj svoje deti, môžu profitovať z neho príliš. V prípade straty občianstva, môže to byť znovu použité.

Manželstvo: Ďalším spôsobom, ktorý sa zdá byť najznámejší a najjednoduchší je manželstvo. Manželstvo s turecký občan nie je priamo udelenie občianstva. Avšak, cudzincov, ktorí vzali na najmenej tri roky s tureckého občana a ktorého manželstvo pokračuje môžu požiadať o tureckej občianstvo.

Tyrkysové Systém: Tyrkysová Systém sa zavádza v roku 2017 a umožňuje talentovaných a vzdelaných ľudí, napríklad v oblasti umenia, ekonómie, technológie, šport a aj investorov/konateľov požiadať o špeciálny typ občianstva, ktoré takmer poskytuje im plné práva.

Proces Aplikácie

Ak ste v súčasnosti s bydliskom v Turecku môžete požiadať prostredníctvom miestnych governorship a ak žijete v zahraničí, môžete to urobiť prostredníctvom konzulát. V závislosti od okolností, druh aplikácie budete robiť zmeny a tiež dokumenty potrebné sa bude líšiť podľa toho príliš.

Ako sme si povedali, že to bude líšia, ale vo všeobecnosti môžu obsahovať cestovný pas, povolenie na pobyt, sobášny list, fotografie, rodný list a pod. K dispozícii je tiež podmienkou pre jednotlivých žiadateľov, ktorý sa zúčastňuje na pohovor, ktoré budú prebiehať v tureckej.

Čas, ktorý celý proces aplikácie bude trvať závisí od vašich okolností, ako dokumenty požadované urobil, ale Ministerstvo Vnútra poskytne informácie o a iné aktualizácie. Ak bude vaša žiadosť zamietnutá, podľa Občianstva Zákona máte právo požiadať znovu governorship na získanie občianstva.

Meno Priezvisko *

Tieto políčka su povinné.

Napíšte nám

Tieto políčka su povinné.

Telefón *

Tieto políčka su povinné.

Skype